Pensiunea CASA VLASIN ***

Casa Vlasin este situata in centrul statiunii turistice Poiana Brasov, intampinand oaspetii cu o atmosfera echilibrata intre eleganta, ospitalitate si confort.


Casa Vlasin vă primește într-un cămin cald și liniștit, în inima naturii, unde vă puteți relaxa și răsfăța, vă puteți bucura de drumeții, servicii de agrement și de gustoasele preparate culinare.


Pensiune de 3*** cu o capacitate de cazare de 32 locuri , un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, o terasa mereu însorita pe care va veți putea relaxa savurând din preparatele tradiționale și internaționale, dar și o sala de conferințe cu o capacitate de 30 locuri.


Pensiunea Casa Vlasin vă invită să petreceți o vacanță de neuitat la munte, în Poiana Brașov, în cadrul intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea și satisfacția sunt reguli.

DE CE SA ALEGETI PENSIUNEA NOASTRA?

Sunt la dispoziția dumneavoastră camere duble, duble twin in regim de single, duble twin si camere duble interconectate. Camerele în stil alpin oferă o zonă de relaxare, fiecare cameră dispunând de:

  • baie proprie cu cabină de duș
  • TV (LED 71cm)
  • frigider
  • uscător păr
  • telefon direct international
  • la recepție dispunem de seif de valori
  • spălătorie/curățătorie contra cost
  • în lobby-ul pensiunii dispunem de o cafenea cu capacitate de 24 locuri
  • micul dejun și room service sunt incluse


Din toate camerele se deschid peisaje minunate, aproape toate camerele dispun de balcon propriu, iar pe fiecare nivel al pensiunii există câte o terasă mare ce oferă o priveliște minunată spre masivul Postăvarul și munții Bucegi.

Restaurantul cu terasă are 40 de locuri și vă oferă diferite preparate, minuturi, băuturi răcoritoare și alcoolice, reci și calde.

Spațiul salonului pentru ocazii speciale: nunți, botezuri, zile de naștere, sărbători religioase, revelioane, petreceri etc.

Vă oferim prețuri atractive pentru meniurile aferente acestor evenimente, și anume, meniu de nuntă, meniu pentru botez și alte mese festive, cine corporate..

În cadrul pensiunii veți beneficia de informații turistice și culturale ale zonei și alte activități out door.

Locația noastră este ideală pentru organizarea de team buiding-uri, work shop-uri pentru cei dispuși să iasă din rutina locațiilor obișnuite și să ofere participanților o perspectivă “de la inaltime” asupra problemelor iar petrecerile organizate aici au un farmec aparte…